BenBow - pomocník pro každou práci

Skvělý pomocník nejen při: 

-čištění 

-praní 

-sušení

BENBOW-Tornado-Gun-Premium-Black-Vacuum-Adapter-2

Díky široké gamě příslušenství toho zvládne opravdu mnoho. V detailingovém studiu by určitě neměl chybět klasický BenBow PRO Cleaning Gun Classic. Při sušení těžko přístupných míst nám pomůže BenBow Blow Gun.

benbow-tornado-gun-classic.jpg

BENBOW je německá společnost s tradicí, která se specializuje na výrobu pneumatického nářadí. Zejména navrhováním a výrobou zařízení pro lakovny, dílny, myčky a detailingová studia. BENBOW je tým nadšenců, pro které je vybavení, nářadí a příslušenství nejen oborem, ale také vášní.

BENBOW-Blow-Gun-Classic-008_3

 

Poslání firmy je jednoznačné - poskytovat funkční výrobky té nejvyšší kvality. BENBOW - one - stop staff. Značka první a poslední volby.

„Našim zákazníkům nabízíme výrobky nejvyšší kvality, vhodné pro trvalé používání v těch nejnáročnějších podmínkách. Dlouholeté zkušenosti získané během několika generací, úzká spolupráce s našimi velkoobchody a koncovými zákazníky, naše partnerské dílny, kde se každý z našich výrobků testuje a zdokonaluje po mnoho měsíců, z nás udělaly jednoho z předních výrobců v našich distribučních kanálech. To nás motivuje k neustálému vývoji a vytváření nových a lepších výrobků.”

Vyřešen je také pozáruční servis a náhradní díly. 

Nabídku BenBow budeme postupně rozšiřovat podle Vašich potřeb,  pokud máte jakékoli dotazy neváhejte nás kontaktovat.

Oficiální stranu producenta najdete ZDE.

Daniel 

Team SkyGarage