SCANGRIP - budiž světlo!

 

Jsme inovativní, investujeme v technologii, jsme firma se stoletou tradicí, jsme z dánska. 

Posviťte si na nás!

Nabízíme nejsilnější a nejrozsáhlejší řady pracovních světel LED, která jsou mimořádně výkonná, odolná, funkční, uživatelsky přívětivá a navržená tak, aby vyhovovala potřebám i těm nejnáročnějším uživatelům. Společnost SCANGRIP byla založena v roce 1906 a má za sebou působivou historii řemeslného zpracování, inovací a technologického pokroku.

Jaká je vaše výzva? To je náš přístup ve všem, co děláme. Vaše výzvy a potřeby nás neustále inspirují k posouvání hranic a vytváření nových špičkových pracovních světel.

Chceme být prvním tahounem a usilujeme o stanovení nových standardů pro profesionální pracovní světla. Proto je do našich řešení osvětlení vždy zakomponován inovativní přístup, pokročilé technologie a zvýšená míra funkčnosti. Tyto tři prvky tvoří základní kameny společnosti - je to naše „the  SCANGRIP way”. Vždy sáhneme po extra jasu, extra době provozu, po těch drobnostech, které mají skutečný význam, když potřebujete to nejlepší pracovní světlo, které můžete získat.

Vytváříme pracovní světla budoucnosti, která jsou extrémně odolná a stvořená pro práci. S pracovním světlem SCANGRIP budete mít skutečného společníka na mnoho let. 

maxresdefault-3.jpg

HISTORIE

Máme silné kořeny. Od roku 1906.

Vše začalo v roce 1906. Tehdy Valdemar Jensen založil na malém dánském ostrově "Tåsinge" malou místní kovárnu. Kovář se později vyvinul ve výrobce nářadí, který dosáhl velkého úspěchu vynálezem jednoruční zajišťovací svorky - později celosvětově známé jako populární modré kleště SCANGRIP.

Anders Borring převzal společnost v roce 1993. Po určitou dobu se zabýval výzvami, kterým čelí moderní automobilové dílny. Všiml si, že mechanici používají tradiční kabelové zářivky. Technologie byla zastaralá, řešení byla křehká a mechanici se snažili získat optimální pracovní světlo. "Je tu prostor pro zlepšení," pomyslel si.

S vášní a fascinací pro LED osvětlení a jeho možnosti viděl potřebu flexibilnějších a uživatelsky přívětivějších řešení pracovního osvětlení. Když společnost SCANGRIP představila své první LED pracovní světlo pro profesionální trh, bylo to rozhodnutí, které vedlo k pozoruhodnému růstu a dnes je SCANGRIP předním evropským výrobcem LED pracovních světel nejen pro profesionály.

PRVNÍ NA SVĚTĚ

Vyvíjet. A stanovovat nová měřítka.

Od doby, kdy jsme představili první LED pracovní světlo, jsme dosáhli obrovského úspěchu s našimi řadami odolných a funkčních světelných řešení. Jako první jsme vyvinuli světlomet na bázi COB LED, který je nyní standardem na celém trhu. Pokud jde o vývoj nových a inovativních pracovních světel LED, jsme vždy o krok napřed. 

Profil společnosti zde.